28 Nisan 2024, Pazar

Metruk evin yıkımı sırasında 2 kişi hayatını kaybetti

Metruk evin yıkımı sırasında 2 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yıkım için metruk eve giren 2 kişi, sundurmanın çökmesiyle göçük altında kaldı. Şahıslar hastanede hayatını kaybederken Vali Seddar Yavuz, "İhmali olanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır." dedi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde tek katlı metruk evin yıkımı sırasında sundurmanın çökmesi sonucu göçük altında kalan Metin Akkaya ve Ömer Faruk Yıldız hayatını kaybetti. Olay yerinde gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada, "Binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılmak istendiği anlaşılmış. Çökme neticesinde talihsiz bir kaza yaşanmış ve 2 kardeşimiz kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmiştir. İhmali olanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

 

YIKIM İÇİN GİRMİŞLER

Saat 11.30 sıralarında, Derince ilçesi Dumlupınar Mahallesi İkizler Sokak'ta yıkım için metruk eve giren Metin Akkaya ve Ömer Faruk Yıldız, sundurmanın çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından göçük altından yaralı çıkarılan 2 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

 

İKİSİ DE KURTARILAMADI

Ancak Akkaya ve Yıldız, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bölgeye gelerek incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı.

 

 

"İHMALİ OLANLAR HAKKINDA İŞLEM YAPILACAK"

Olayda ihmali olanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirten Vali Yavuz, "Binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılmak istendiği anlaşılmış. Çökme neticesinde talihsiz bir kaza yaşanmış ve 2 kardeşimiz kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmiştir. Şu anda ekiplerimiz olay yerinde gereken çalışmaları yapılıyor. Olayın sebepleriyle ilgili detaylı bir çalışma yapılacak. İhmali olanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Bayram öncesi hepimize geçmiş olsun" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ömer Faruk Yıldız Metin Akkaya Dumlupınar İtfaiye Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.