28 Nisan 2024, Pazar

MHP'de 5 büyükşehir adayı belli oldu

MHP'de 5 büyükşehir adayı belli oldu

MHP'nin 5 büyükşehir için belediye başkan adayı belli oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaptığı basın toplantısında, "Seçimlere en hazır partiyiz. Bugün itibariyle resmi müracaatlar başladı. Partimize yaklaşık 650 civarında müracaat oldu" açıklamasında bulundu.Durmaz, Melih Gökçek'in adaylığına ilişkin soruya da yanıt verdi: "Herhangi bir temasımız olmadı ancak bu olmayacağı anlamına da gelmez."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:"24 Haziran seçimleri öncesinde yapmış olduğumuz çalışmaların bir benzerini yerel seçimlerde de yapacağız. FETÖ sızıntılarının önüne geçmek için çalışmalar yapılacak. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye başkan adaylarımız arasında çok sayıda sürpriz isim yer alabilir. Parti içinden ya da dışından temsil kabiliyeti olan ve üretken belediyecilik anlayışına sahip iyi aday adaylarımız var. Seçimlere en hazır partiyiz. Bugün itibariyle resmi müracaatlar başladı. Gayrı resmi başvurular da oldu. Yaklaşık 650 civarında partimize müracaat olmuştur."
5 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU
MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye  Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik  Belediye Başkanı Ümmet Akın ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday göstereceği öğrenildi.
KARABÜK'TE MEVCUT BAŞKANLA DEVAM
MHP, Karabük'te ise mevcut belediye başkanı Rafet Vergili'yi yeniden aday gösterdi. Vergili, 2 dönemdir Karabük Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.
MEHİL GÖKÇEK ADAY OLACAK MI?
Öte yandan Durmaz basın toplantısında Melih Gökçek'in adaylığına ilişkin soruya da yanıt verdi. Durmaz, "Herhangi bir temasımız olmadı ancak bu olmayacağı anlamına da gelmez" ifadelerini kullandı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

MHP 5 büyükşehir aday belli

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.