27 Nisan 2024, Cumartesi

MHP lideri Bahçeli: Dağda yok ettiklerinizi belediyelerde göreve getiremezsiniz

MHP lideri Bahçeli: Dağda yok ettiklerinizi belediyelerde göreve getiremezsiniz

Ankara'da partililere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Huzur yaklaşıyor, terörün sonu görülüyor ve kökü kazınıyor. Böyle bir ortamda dağda yok ettiklerinizi belediyelerde göreve getiremezsiniz" dedi.


MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, "Partilere her zaman  bir mensubiyet duyabilirsiniz ama öyle zamanlar olur ki partilerin üstünde  düşünmek, öncelikle beka ve memleketi düşünmek mecburiyetindesiniz." dedi. Bahçeli, partisinin Gölbaşı Seçim İletişim Merkezi'ni ziyaretinde  vatandaşlara hitap etti.
Yarın yapılacak mahalli idareler seçimlerinin millete ve bütün siyasi  partilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Bahçeli, yapılacak  seçimlerin daha önceki mahalli idareler seçimlerinden farklı bir anlam ve öneme  sahip olduğunu söyledi.
Gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm seçmenlerden sandığa  gitmelerini isteyen Bahçeli, şunları kaydetti: 
"Çünkü bu seçimlerde milletimizin geleceği için hayırlı ve büyük bir  adım atmış olacaksınız. Onun için birinci görevimiz sandığa gitmek olmalı, ikinci  görevimiz ise bu seçimlere katılan siyasi partiler ve o partiler arasında oluşmuş  olan ittifakları da göz önünde aldığımız takdirde arzumuz ve dileğimiz odur ki  sandığa giden her vatandaşımız Cumhur İttifakı'nın anlamını bilerek tercihini  Cumhur İttifakı'ndan yana yapması gerekir."
Cumhur İttifakı'nın iyi anlaşılması için nasıl doğduğuna, nasıl  geliştiğine ve neye hizmet ettiğine bakılması gerektiğini vurgulayan Bahçeli,  "Bunu anladığımız takdirde değişik kara propagandaların tesiri altında  kalmaksızın kendi aklımız ve vicdanımızla yorumladığımız takdirde inanıyorum ki  bu büyük millete çok büyük hizmet sunmuş olacaksınız." diye konuştu. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz tahribat ve felaketi sonrası  kurulan bir ittifak olduğunu anımsatarak, ittifaklarının daha sonraki süreçte  ülkenin yönetimine şekil verebilecek bir anlayışın gelişmesine de vesile olduğunu  dile getirdi.
"Cumhur İttifakı'nın ana gayesi iktidarın kalıcı olması isteği"
Yarın yapılacak mahalli idareler seçimlerinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet  Sistemi açısında önemli olduğunu ifade eden Bahçeli, şunları söyledi:
"Bu sistemin devamı ülkemiz açısında faydalıdır, bu sistemin devamı  ülkemiz açısında mecburidir. Çünkü etrafımız ateşle doludur. Ülkemizde ise iki  terör kaynağı, Türkiye'yi sosyal yönden huzursuz kılıyor, istikrarı bozuyor ve  kardeş kavgasına sebebiyet verebilecek tahrikler, provokasyonlar içerisine  giriyor. Bunu aşabilmek için güçlü bir iktidarın olması lazım, hızlı karar  verebilecek bir iradenin ortaya çıkması lazım. İşte bugünkü Cumhur İttifakı'nın  ana gayesi böyle bir iktidarın kalıcı, istikrar sağlayıcı olması isteğidir."
Bahçeli, Türkiye'nin kritik aşamadan geçtiği, dünyada ve bölgede  birçok önemli olay yaşandığı bu dönemde yapılan bazı açıklamaları da anımsatarak,  şöyle konuştu:
"Bir şahsiyet çıkıyor, '31 Mart seçimleri parlamenter sistemin  Cumhurbaşkanlığı sisteminden intikamı olacaktır' diyor. Neyin intikamı olacak,  niçin intikam meselesinden bahsediyorsunuz? Bir sistem değişikliği bir intikama  gerekçe olabilir mi? Bir sistem değişikliği 'Türkiye'de intikam alacağım' diyerek  kardeşi kardeşe kırdıracak bir hareket olabilir mi? Bunları iyi anlamak lazım.  İttifakların ruhuna iyi bakmak lazım. Arkasında önünde kim varsa bunları iyi  görmek lazım. Kararımızı da ona göre vermek lazım. Partilere her zaman bir  mensubiyet duyabilirsiniz ama öyle zamanlar olur ki partilerin üstünde düşünmek,  öncelikle beka ve memleketi düşünmek mecburiyetindesiniz. İşte bugünkü Cumhur  İttifakı'nın ana gayesi budur ve bu yönünle de çalışmalar çok hızlı bir şekilde  devam etmektedir."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Huzur yaklaşıyor terörün sonu görülüyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.