28 Nisan 2024, Pazar

Meltem Miraloğlu itiraf etti!

Meltem Miraloğlu itiraf etti!

 80 yaşındaki adamla evlenen Meltem Miraloğlu itiraf etti! Hayat Devam Ediyor'la tanınmıştı

Hayat Devam Ediyor dizisiyle tanınıp 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun itirafı olay oldu.

Hayat Devam Ediyor dizisiyle tanınıp ardından Amerika'ya yerleşerek 80 yaşındaki bir adamla evlenen Meltem Miraloğlu, sosyal medya hesabından gelen bir yoruma verdiği cevapla resmen itirafta bulundu. Evliliği hakkındaki birçok iddiayı yalanlayarak evliliğini ''İlk görüşte aşk'' diyerek tanımlayan Miraloğlu, asıl gerçeği ifşa etti.

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenerek oynadığı Hayat Devam Ediyor dizisini gerçek hayatına uyarlayan Miraloğlu, uzun zamandır sessizliğini koruyordu ki bir takipçisinin sorusuna verdiği cevap ile sessizliğini bozdu.

Oyuncu sosyal medya üzerinden “Gerçekten mutlu musun, neden kendine bu kötülüğü yaptın?” diye soran takipçisine 'Türkiye'de yıllardır iş gelmediği için Amerika'ya geldim sevgi ve saygılarımla' cevabını verdi.

Instagram'dan yayınladığı videoda ağlamaklı ve oldukça üzgün gözüken Miraloğlu, paylaştığı videoya herhangi bir not düşmese de takipçileri, Miraloğlu'nun mutlu olmadığını ifade eden birçok yorum yazmıştı.

Takipçilerinin evliliğinde mutsuz olduğunu iddia ettikleri Miraloğlu'na "Çok hüzünlü duruyorsun, niye bu kadar mutsuzsun?" gibi yorumlar yapılmıştı.

Oyuncunun mutsuzken bir anda gülmesi ve yüzündeki endişe de takipçilerini korkuttu. Hatta bir takipçisi, ''Sanki beni buradan kurtarın der gibi'' yorumunu yapmıştı.

32 yaşındaki Meltem Miraloğlu'nun evliliğinin ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamalar da herkesi şoke etmişti.

 

Miraloğlu'nun açıklamaları şu şekildeydi:

"Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var." diyen Miraloğlu, şöyle konuştu:  Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umrumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk. Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın 'evet' der.

''Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın. Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum.''

80 yaşındaki adamla evlenen Meltem Miraloğlu itiraf etti! Hayat Devam Ediyor'la tanınmıştı

Peki, Meltem Miraloğlu kimdir?

Oyuncu, 13 Ocak 1987'de Diyarbakır'da doğmuştur. 2 yaşında iken geçim zorlukları sebebiyle ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır.

Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur.

İlk olarak 'Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi' reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide oynamıştır. Dizi yayınlanmaya başladıktan sonra Türkiye'nin gündemine oturmuştur.

Bir döneme Hayat Devam Ediyor dizisi ile damgasını vuran Meltem Miraloğlu daha sonra ortalardan kaybolmuştu.

Dizileriyle bir dönem ekranlarda olan 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşmişti.

Meltem Miraloğlu, yıllar sonra yeniden gündemde. ABD'de kendisini önce evlatlık alan 80 yaşındaki Patrick isimli adamla evlenen Meltem Miraloğlu, eşinin kendisini Hollywood yıldızı yapacağını söylemişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meltem Miraloğlu itiraf etti!

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.