28 Mart 2024, Perşembe

Manidar bir tarih seçti

Manidar bir tarih seçti

Sinan Oğan, 2. turda kimi destekleyeceğini açıklamak için manidar bir tarih seçti

 

14 Mayıs'ta yüzde 5 oy alarak ikinci tur için kilit isim haline gelen ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan'ın kararını ne zaman açıklayacağı belli oldu. Manidar bir tarih seçen Oğan, 19 Mayıs'ta kimi destekleyeceğini duyuracağını söyledi.

 

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49.50 oyuna karşılık, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.89 oy aldı. ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise yüzde 5.17 oy oranına ulaştı.

 

KARARINI 19 MAYIS'TA AÇIKLAYACAK

İkinci tur için adeta kilit isim haline gelen Sinan Oğan, hangi adayı destekleyeceği merak ediliyor. Gazeteci Kürşad Oğuz, Sinan Oğuz ile konuştuğunu söyleyerek kararını 19 Mayıs'ta açıklayacağını ifade etti.

 

"MANİDAR TARİH"

Paylaşımında Oğuz, "Sinan Oğan'la konuştum. Sesi kısılmış, hafif hasta. 'Kararımızı 19 Mayıs'ta açıklayacağız' dedi. Manidar tarih. İttifak içi fikir teatisi hala sürüyormuş." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.