27 Nisan 2024, Cumartesi

Legrand Grup Türkiye’de Üst Düzey Atama

Legrand Grup Türkiye’de Üst Düzey Atama

21 yıldır Legrand Grup Türkiye’de çeşitli görevlerde yer alan Gül Sevinç Selçuk, CMO görevini üstlenecek.

Legrand Grup Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleşti. 21 yıldır Legrand Grup Türkiye’de çeşitli görevlerde yer alan Gül Sevinç Selçuk, CMO görevine getirildi. Gül Sevinç Selçuk, Legrand Grup çatısı altında yer alan ve 1990 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Legrand Grup Türkiye bünyesindeki Legrand, İnform, Estap ve Bticino markalarının pazarlama ve iletişim stratejilerinin oluşturulmasına ve uygulanmasına liderlik edecek.

 

Gül Sevinç Selçuk Kimdir?

 

Gül Sevinç Selçuk, lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden lisans eğitimini alarak mezun olmuş, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yönetim-Organizasyon alanında yüksek lisans yapmıştır. Otomotiv ve tekstil sektörlerinde satış planlama ve üretim planlama alanlarında çalıştıktan sonra 2002 yılında Legrand Elektrik bünyesine dahil olan Gül Sevinç Selçuk, 2011 – 2018 yılları arasında Kalite Departman Müdürü ve 2018 yılından itibaren de Ülke Pazarlama Direktörü görevlerinde yer almıştır. Gül Sevinç Selçuk, 1 Eylül 2023 itibarıyla Legrand Grup Türkiye’de Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, CMO (Chief Marketing Officer) görevini yürütmeye başlamıştır. Toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyen elle@legrand (Legrand’ta Kadın) platformunun da lideri olan Selçuk, Maltepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi’nde Danışma Kurulu Üyesi’dir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Legrand Grup Türkiye’de Üst Düzey Atama Legrand Grup Gül Sevinç Selçuk

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.