28 Nisan 2024, Pazar

Kuvvetli gök gürültülü sağanak geliyor

Kuvvetli gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sarı uyarı! Kuvvetli gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil Marmaray'ın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un yanı sıra Kocaeli ve Sakarya'da da etkili olması beklenirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olması istendi. 3 il için sarı uyarı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. İstanbul'un boğaz kesimi ve doğusu ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışlar, yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak. İSTANBUL'A KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı geldi. Genel Müdürlükten yapılan tahmine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un boğaz kesimi ve doğusu ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yerel kuvvetli olacak.

 

3 İLE SARI UYARI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 ile sarı uyarı yapıldı. Bu iller İstanbul, Kocaeli ve Sakarya olarak belirlendi.

 

 

ÖĞLE SAATLERİNDE ETKİSİNİ YİTİRECEK

Kuvvetli yağışlar İstanbul'da öğle saatlerinde, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise öğleden sonra etkisini kaybedecek. Ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

SARI UYARI NEDİR?

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Sakarya Kocaeli Marmara Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.