28 Nisan 2024, Pazar

İlk yorum:

İlk yorum:

Dursun Özbek'ten Şampiyonlar Ligi kurasına ilk yorum: Hayal ettiğim gruplardan biri çıktı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi kuralarını değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların maçlardan güzel sonuçlarla ayrılacağından emin olduğunu belirten Özbek, "Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı." dedi.

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşti. Zorlu bir gruba düşen sarı-kırmızılıların kurasını başkan Dursun Özbek değerlendirdi. Özbek, hayal ettiği bir gruba düştüklerini söyledi.

"GALATASARAY'IN EN GÜZEL SONUÇLARI ALACAĞINDAN EMİNİM"Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Ben önümüzdeki maçlarda Galatasaray'ın kendine yakışır şekilde Türkiye'yi temsil edeceğinden ve en güzel sonuçları alacağından eminim. Hem Galatasaray hem Türkiye'ye bu kura hayırlı olsun. Taraftarlarımızı, 50 bin kişiyi Rams Stadyumumuza bekliyorum. Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı." dedi."ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN O EFSANE MÜZİĞİNİ DİNLETECEĞİZ"Dursun Özbek ayrıca, "Burası şampiyonların arenası. Ülkelerin şampiyonları burada. Cumhuriyet'in 100. yılında Türk futbolseverlere Şampiyonlar Ligi'nin o efsane müziğini dinleteceğiz. Güzel maçlar olacağına inanıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üstünden çıkan bir yıldızın da İstanbul'un üzerinden çıkması hasebiyle burada Türkiye'yi gururla temsil ediyoruz. Futbolun tüm güzelliklerini burada gördük." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dursun Özbek Galatasaray Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.