28 Nisan 2024, Pazar

Küçükçekmece'de güpegündüz mekan taradılar: 2 ölü

Küçükçekmece'de güpegündüz mekan taradılar: 2 ölü

Küçükçekmece'de, otomobille gelen kimliği belirsiz kişiler kahvaltı salonundaki kişilere silahlı saldırıda bulundu. Saldırganlar geldikleri otomobille kaçarken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki kişi hayatını kaybetti.


Saat 16.00 sıralarında Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi'nde meydana gelen olayda, otomobille caddeye gelen kimliği belirsiz kişiler, kahvaltı salonundaki Yusuf Aslan ve Abdullah Okumuş'a silahlı saldırıda bulundu. Kurşunların isabet ettiği Aslan ile Okumuş yere yığıldı.

 

GELDİKLERİ OTOMOBİLLE KAÇTILAR

Saldırganlar ise geldikleri otomobille hızlıca uzaklaşarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

 

2'Sİ DE HAYATINI KAYBETTİ

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Yusuf Aslan ve Abdullah Okumuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yusuf Aslan Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.