28 Nisan 2024, Pazar

Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz

Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz

Bakan Soylu'dan oğlu ve şirketiyle ilgili iddialar hakkında Şirin Payzın'a sert yanıt: Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz

 

Bakan Soylu'nun katıldığı bir mezuniyet töreninde subay ve astsubaylara, "Görevinize çıkarken, Allah rızası için abdestli çıkın" demesine karşılık gazeteci Şirin Payzın, "Burası laik bir ülke unuttu galiba .. Ayrıca sen önce oğlunla, şirketinle ilgili iddialara cevap ver derler adama" dedi. Payzın'a yanıt veren Soylu, "Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz. Bir tek şey çıkarsa 1 dakika görev yapan şerefsizdir. Herkesi kendi şerefinizde sanmayın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde katıldığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde "Benim sizden isteyeceğim bir tek şey var. Mesleğinizin hakkını verin. Görevinize çıkarken, Allah rızası için abdestli çıkın, Ayet-el Kürsilerle çıkın. Biliniz ki, Cenab-ı Allah sizin muhafızınızdır" ifadelerini kullandı.

 

"ÖNCE OĞLUN VE ŞİRKETİNLE İLGİLİ İDDİALARA YANIT VER"

Bunun üzerine gazeteci Şirin Payzın ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Burası laik bir ülke unuttu galiba .. Ayrıca sen önce oğlunla, şirketinle ilgili iddialara cevap ver derler adama" dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Süleyman Soylu Şirin Payzın Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.