27 Nisan 2024, Cumartesi

Kocasının üç karısı olduğunu öğrenince...

Kocasının üç karısı olduğunu öğrenince...

İnternet üzerinden tanıştılar, yalnız bir anne olan kadının dokuz aylık bebeği vardı. Kısa sürede kadını etkileyen erkek, tanıştıktan iki hafta sonra evlilik teklif etti.

Kadın teklife 'hayır' yanıtı verse de evlenmeleri uzun sürmedi. Evlendikten altı ay sonra kadın sürpriz şekilde hamile kaldı, çünkü erkek kısır olduğunu söylemişti.İskoçya'nın başkenti Edinburgh'da yaşayan 53 yaşındaki Mary Turner Thomson'ın hikayesi, asıl buradan sonra ilginç hale geldi. Evlendiği erkek William Allen Jordan, karısına kendisinin CIA ajanı olduğunu söyledi. ABD'li erkek, gizli göreve gittiğini söyleyip haftalarca eve uğramıyordu.Gerçek ise bambaşkaydı. William'ın üç karısı daha vardı ve 13 çocuğu. ABD'li erkek, Mary Turner Thomson'a 200 bin Sterlin ödeyip çocuklarını kaçırmakla tehdit ederek kadının konuşmamasını sağladı.'Seri yalancı' sahte CIA ajanının geçmişte çift eşlilik, ruhsatsız silah bulundurma, dolandırıcılık ve daha birçok suçtan hapis cezası aldığı  ortaya çıktı. Birleşik Krallık'ta hapse atılan adam, iki buçuk yıl cezaevinde tutulduktan sonra ABD'ye sınır dışı edildi.Başından geçenleri anlatan bir kitap yazan Mary Turner Thomson'ın hikayesi, BBC'de yayınlanan bir diziyle neredeyse aynı. 'Mrs Wilson' adlı dizi, halihazırda yayında.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

.İskoçya Mary Turner evlendi 3 kocalı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.