28 Nisan 2024, Pazar

Kocaeli'de kan donduran cinayet:

Kocaeli'de kan donduran cinayet:

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Baba, tartıştığı oğlunu boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçakladı. Genç, olay yerinde hayatını kaybederken, baba polise teslim oldu.

Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde 5 katlı apartmanda meydana gelen olayda, evin içerisinde baba Y.K. ile oğlu Tayfun Koç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle baba, mutfaktan aldığı bıçakla oğlunu boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

 

EVLAT KATİLİ OLDU

Sesler üzerine daireye koşan komşu, babayı elinde bıçakla görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Tayfun Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

 

BABA TESLİM OLDU

Baba ise polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Tayfun Koç'un evli olduğu ve yeni bir ev bulana kadar bir süredir babasıyla kaldığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çayırova Kocaeli Baba Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.