27 Nisan 2024, Cumartesi

Kıyıya vurmuş cesetleri yiyorlar

Kıyıya vurmuş cesetleri yiyorlar

Kıyıya vurmuş cesetleri yiyen ve kafataslarını içki bardağı olarak kullanan rahip tepkilere rağmen durmuyor

Hinduizmin ana akımından dışlanan Aghori rahipleri, ölü bedenleri yiyerek yaşlanmayacaklarına inanıyorlar. İnsan etiyle içki içmek için kafataslarını kullanan Aghoriler, ritüellerini sürdürüyor ve kötü ruhları uzak tuttuklarına inanıyorlar.

 

Hinduizmin ana akımı tarafından tabu uygulamaları nedeniyle kınanan küçük bir rahip grubu, ölülerin çürümüş bedenlerini yemeye devam ediyor ve bu sayede yaşlanmayacaklarına inanıyorlar. İnsan eti yiyen rahipler, insan kafataslarını kap olarak kullanarak içki içiyorlar.

 

 

"BİR CESET BULDUM VE KAFATASLARINI ALDIM"

Film yapımcısı Dakota Wint, Varanasi'de Hindistan'ın en eski şehirlerinden birinde, rahatsız edici yöntemlerini anlamaya yönelik bir görevde, yalnız rahiplerle karşılaşmalarını kaydetti. Ganges Nehri kıyısında yürürken, Dakota sonunda insan kafatasları gibi görünen bir şey taşıyan bir rahip gördü. Rahip, kendisine bunun kötü ruhları uzak tutmaya yaradığını söyledi. Rahip Dakota'ya şunları söyledi: "Ganga'da bir ceset buldum ve kafataslarını aldım. Çok şey ifade ederler. Kötü ruhları uzak tutarlar. Birisi bu ritüelleri yaparsa, kötü ruhlar gider."

 

 

14 YAŞINDAYKEN BİR İNSANI YEMİŞ

Kısa bir süre sonra başka bir rahip, bir insanı yediğini itiraf etti, bu da onun 14 yaşındayken ilk kez yaptığı bir şeydi. Rahip elindeki insan kafatasını tutarak, "Bu yemek yemek, çay içmek, alkol içmek ve başka şeyleri kullanmak içindir.' dedi. Ganges Nehrinin yanında bir rehber, rahiplerin, yılın belirli günleri buraya geldiklerini, meditasyon yaptıklarını ve kıyıya vurmuş insan cesetlerini yediklerini söyledi.

 

 

TEPKİLERE RAĞMEN DURMUYORLAR

Aghori mezhebinden olan rahipler, cinsel arzularını yok etmek için de ölü yakma alanlarına gidip orada bir süre çığplak bir şekilde yürürler. Aghori'ye göre ruhları sadasiva olur ve moksha'ya ulaşır, yani yaşam ve ölüm döngüsünden özgür olur. Rahipler, tepkilere rağmen suyu yüzüne çıkmış insan cesetlerini yemeye devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.