27 Nisan 2024, Cumartesi

Kılıçdaroğlu ile görüşen İnce: İstanbul'a sandık konulmazsa...

Kılıçdaroğlu ile görüşen İnce: İstanbul'a sandık konulmazsa...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Muharrem İnce "İstanbul'da 259 bin üyenin önüne sandık konursa yarışa gireceğim. Sandık konulmazsa, 'Gel adayımız ol' denirse, asla aday değilim" dedi.


CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Genel merkezdeki görüşme 40 dakika sürdü.

Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen İnce, şunları söyledi: 

"Sayın Genel Başkan'a bildiklerimi, kaygılarımı ilettim.  Partinin emrinde olduğumu söyledim. Örgütü dikkate almamız gerektiğini aktardım. Şimdiden sandığı koyalım kimin aday olacağına üyeler karar versin. Bunları Genel Başkan’a aktardım.

Koltuk derdinde değil Türkiye derdindeyim. İstanbul'da 259 bin üyenin önüne sandık konursa yarışa  gireceğim. Sandık konulmazsa, 'Gel adayımız ol' denirse, asla aday değilim."


Muharrem İnce, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını parti üyelerinin belirlemesi gerektiğini söylemişti. İnce ancak bu şartla İstanbul'a aday olabileceğini vurgulamıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kılıçdaroğlu İnce İstanbul sandık konulmazsa aday değil

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.