29 Mart 2024, Cuma

Kılıçdaroğlu değil de Erdoğan kazanırsa ne olur?

Kılıçdaroğlu değil de Erdoğan kazanırsa ne olur?

Ümit Özdağ'a canlı yayında soruldu: Seçimi Kılıçdaroğlu değil de Erdoğan kazanırsa ne olur?

2. tur seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan ve protokol imzalayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayında merak edilen sorulara yanıt verdi. "2. tur seçimlerini Kılıçdaroğlu değil de Erdoğan kazanırsa ne olur?" sorusuna yanıt veren Özdağ, "Sığınmacılar meselesini çözemeyen bir Türkiye hiçbir meselesini çözemez. Sonra sakın elim kırılsaydı demeyin, kızıma saldıran bu ahlaksız nereden çıktı demeyin" ifadelerini kullandı.

 

28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimleri öncesi dün düzenlediği basın toplantısında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan ve 7 maddeli bir protokole imza atan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayında gündemdeki sorulara yanıt verdi.

 

"SONRA NEDEN BU KİRALAR BU KADAR YÜKSEK DEMEYİN"

2. tur seçimlerini Kemal Kılıçdaroğlu'nun değil de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması durumunda neler olabileceği sorulan Özdağ, "Sığınmacılar meselesini çözemeyen bir Türkiye hiçbir meselesini çözemez. Sonra neden domates bu kadar pahalı, kiralar neden bu kadar yüksek, kızıma saldıran bu ahlaksız nereden çıktı demeyin sakın.

 

"28 MAYIS'TA BU FIRSATI MUTLAKA DEĞERLENDİRİN"

Bunları biliyorsunuz ve bundan kurtulma fırsatınız var. 28 Mayıs'ta lütfen bu kurtulma fırsatını değerlendirin" yanıtını verdi.

 

"CUMHUR'A OY VEREN SEÇMEN PARLAMENTODA ÇOĞUNLUKTA DA OLDUĞUNU BİLİYOR"

Sunucunun "Peki denge ve denetim fırsatı var mı?" sorusuna da yanıt veren Özdağ, "Belki şu da iyi bir şeydir. En azından Cumhur İttifakı'na oy veren seçmen parlamentoda çoğunlukta da olduğunu biliyor. Şöyle düşünmesinde fayda var: 'Evet Cumhurbaşkanlığı bende değil, AK Parti'de değil ama parlamentoda Cumhur'un çoğunluğu var bu da benim için bir güvence' diye düşünürse haklıdır bunda. Hem Türkiye kazanır hem kendileri kazanır" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı 28 Mayıs Seçimi Zafer Partisi Seçim 2023 Ümit Özdağ Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.