28 Nisan 2024, Pazar

Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım.

Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım.

Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım, bütün vatandaşlarımın dinlemesini isterim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında bu akşam bir tweet atarak açıklama yapacağını ifade etti. "Bütün vatandaşlarımın bu yapacağım açıklamayı dikkatle dinlemesini isterim" diyen Kılıçdaroğlu, yayınlayacağı videoyla toplumun barışmasını sağlayacağını ve toplumu kucaklaştıracağını ifade etti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Yeni Bir Sabah" isimli programa konuk oldu.

 

"BÜTÜN VATANDAŞLARIM BU AÇIKLAMAMI DİNLESİN"

Gündeme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Kılıçdaroğlu, programın sonlarına doğru ise dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Bu akşam bir tweet atıp açıklama yapacağını belirten CHP lideri, "Bütün vatandaşlarımın bu yapacağım açıklamayı dikkat dinlemesini isterim" diye konuştu.

 

 

"TOPLUMUN BARIŞMASI İÇİN KONUŞACAĞIM"

Küçükkaya'nın "Yapacağınız açıklama ne ile ilgili olacak?" sorusuna da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Şimdi ifade etmeyeyim. Toplumun barışması için, ben bazen bu ziyaretleri yaparken 'Ya bu samimi değil, bunu oy için yapıyor' diye beni suçluyorlar. Ama Allah da bilir ki ben samimiyim. Asla ve asla oy için yapmam. İster bana oy verir, ister vermez, onun kendi vicdani kanaatidir. Kendisi oturur bakar, düşünür kime isterse ona oy verir. Ama ben bütün bunların dışında bu akşam televizyonlara ciddi bir açıklama yapacağım.

 

"ERDOĞAN DA NE KADAR SAMİMİ OLDUĞUMU GÖRECEK"

Toplumu kucaklaştıracağım yani bu konuda ne kadar samimi olduğumu Cumhurbaşkanı Erdoğan da görecek. Bizim partililerimize bu konuda alanda gördükleri gerçekleri bir şekilde onlar da görecekler. Dolayısıyla yeni bir başlangıcı, yeni bir kucaklaşmayı, hep birlikte geniş kitlelere duyurmuş olacağım."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu İsmail Küçükkaya Sosyal Medya Twitter Politika Güncel Haberler Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım bütün vatandaşlarımın dinlemesini isterim

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.