28 Nisan 2024, Pazar

Kayıp helikoptere ulaşıldı: 3 ölü

Kayıp helikoptere ulaşıldı: 3 ölü

Rusya’nın İrkusts vilayetinde düşen Mi-8 helikopterinin enkazı bulundu. Helikopterdeki tüm mürettebatın hayatını kaybettiği bildirildi.

Rusya’nın Acil Durumlar Bakanlığı’nın Sibirya Bölgesel Merkezi, 2 Eylül’de Rusya’nın İrkusts vilayetinde düşen Mi-8 helikopterinin enkazına ulaştıklarını açıkladı. Yetkililerin açıklamasına göre, İrkutsk Bölgesi’ne düşen Mi-8 helikopterinin yakınlarında 3 kişinin cesedinin de bulunduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, “Kurtarma ekipleri uydu ile bilgi vererek helikopter kalıntıları yakınında helikopter mürettebatının cesetlerini bulduklarını haber verdiler” denildi. 
Öte yandan, cesetleri kaza mahallinden taşımak için çalışmalar yapılıyor. Kurum ayrıca, uluslararası komisyonun, helikopterin düşüş nedenlerini araştıracağını da duyurdu.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rusya’nın İrkusts Kayıp helikoptere ulaşıldı: 3 ölü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.