08 Mayıs 2024, Çarşamba

Kara kutunun ilk fotoğrafları...

Kara kutunun ilk fotoğrafları...

İçindeki 189 kişiyle denize çakılan yolcu uçağının kara kutusu karaya çıkarıldı.Lion Air Havayolları'na ait uçağın kara kutusunun deniz dibindeki kumun içerisinde bulunduğu bildiriliyor.

Arama kurtarma ekipleri, kara kutuyu dikkatle taşıdı.Dalgıçlar, uçuş kayıtlarını saklayan ve ilk kez açılan kara kutunun etrafında toplandı.Karakutunun bulunduğu nokta, 30 metre derinlikte.Endonezyalı yetkililer, kara kutunun herhangi bir zarar görmediğini açıkladı.Uluslararası haber ajansları, kara kutunun ilk fotoğraflarını dünyaya servis etti.Araştırmacılar, uçağın neden düştüğünü kara kutuyu inceleyerek belirleyecek. Boeing 737 MAX 8 tipi yolcu uçağı, kalkıştan 13 dakika sonra düşmüştü.Endonezya'nın başkenti Cakarta'dan havalanan uçağın rotası, Pangkal Pinang kentiydi.JT 610 sefer sayılı uçağın geri dönmek için kuleden izin istediği biliniyor.Araçta 181 yolcu ve sekiz mürettebat vardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.