23 Nisan 2024, Salı

"Kandildekilerle videosu var" iddiasına sert tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kandildekilerle videosu var" iddiasına çok sert tepki

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir ortak yayında Kılıçdaroğlu'na yönelik "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. Haydi, haydi türü. Ama montaj, ama şu, ama bu PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler" dedi. Kılıçdaroğlu ise bu iddiaya çok sert tepki verdi Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, "Montajcı sahtekar" ifadelerini kullandı.

 

28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerine 7 gün kalırken adayların da seçim çalışmaları devam ediyor. TRT ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

"KILIÇDAROĞLU'NUN KANDİL'DEKİLERLE VİDEO ÇEKİMLERİ VAR"

Program sırasında Abdülkadir Selvi, "Efendim, konuşmanızda 2 defa 'Bunlarla video çekmişlerdir' dediniz. Ben onu tam anlayamadım yani kim neyle video çekmiş?" diye sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. Haydi, haydi türü. Anladınız mı? Ama montaj, ama şu, ama bu PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler" diye yanıt verdi.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu ise bu iddiaya çok sert tepki verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, "Montajcı sahtekar" ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.