28 Nisan 2024, Pazar

Kaldırımda okul servisi bekleyen öğrenciyi vurarak öldürdüler

Kaldırımda okul servisi bekleyen öğrenciyi vurarak öldürdüler

ABD'nin Indiana eyaletinde bir grup arasında tartışma çıktı. O esnada kaldırımda okul servisi bekleyen bir öğrenci kurşunların hedefi oldu. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.


 

ABD'nin Indiana eyaletinde yaşanan olay görenleri bir hayli şaşırttı. Mahallede bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Çevredekiler kavga eden kişileri ayırmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı.

ATEŞLERİN HEDEFİ OLDU

Tam o esnada kaldırımda bir öğrenci okul servisini beklerken başına talihsiz bir olay geldi. Tartışan gruptan bir kişi kaldırımda okul servisini bekleyen öğrenciyi silahla vurarak öldürdü.

 

ŞÜPHELİ ARANIYOR

Bunun üzerine vatandaşlar polis ekiplerini çağırdı. Emniyet güçleri ateş edildiğine dair bir ihbar aldıktan sonra olay yerine müdahale etti. Polis, Indianapolis'in güneyinde Greenwood'da meydana gelen Whiteland Community Lisesi öğrencisinin öldürülmesiyle ilgili bir şüphelileri arıyor .

 

RASTGELE BİR SALDIRI DEĞİL

Öte yandan polis ekipleri saldırıyla ilgili şu şekilde konuştu. Ekipler, "Bunun rastgele bir şiddet eylemi olduğuna inanmıyoruz" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haberler Dünya

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.