28 Nisan 2024, Pazar

İşte Kılıçdaroğlu'nun dünyada ilk 10'a girdiği liste

İşte Kılıçdaroğlu'nun dünyada ilk 10'a girdiği liste

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden yenilgi ile ayrıldıktan sonra CHP içinde "değişim" ve "istifa" çağrılarına maruz kalan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun dünya genelinde Twitter'da en çok takipten çıkılan kişiler arasında olduğunu söyledi. Cesur, paylaşımına, "Kılıçdaroğlu'nun uluslararası alanda ilk 10'a girdiği tek liste." notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da en çok takipten çıkılan isimler arasında yer aldığını söyledi. Cesur, paylaşımına, "Kılıçdaroğlu'nun uluslararası alanda ilk 10'a girdiği tek liste." notunu düştü.

 

KILIÇDAROĞLU "DEĞİŞİM" KISKACINDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak girdiği seçimlerden mağlubiyetle ayrılınca "değişim" ve "istifa" çağrılarıyla karşı karşıya kaldı. Partisi'ndeki çalkantılar nedeniyle zor bir dönemden geçen Kılıçdaroğlu'nun ne yapacağı merak konusu oldu.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN HESABI EN ÇOK TAKİPTEN ÇIKILANLAR ARASINDA

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Cesur, Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da dünya genelinde en çok takipten çıkılan isimler arasında yer aldığını belirtti.

 

"KILIÇDAROĞLU'NUN ULUSLARASI ALANDA İLK 10'A GİRDİĞİ TEK LİSTE"

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu listede 9. sırada yer aldığı görüldü. Cesur, paylaşımına, Kılıçdaroğlu'nun uluslararası alanda ilk 10'a girdiği tek liste: En çok takipten çıkılan hesaplar listesi." notunu düştü.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.