27 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul'u terk eden ünlü oyuncular kervanına o da katıldı!

İstanbul'u terk eden ünlü oyuncular kervanına o da katıldı!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına, ünlü oyuncu Yalçın Dümer de dahil oldu. Bodrum'a yerleşen Dümer, dizi ve sinema oyuncularını; “Çok oyuncu yok, baya bir oduncu var” diyerek eleştirdi. İstanbul'un kalabalığından kaçarak Bodrum'a yerleşen ünlü oyuncu Yalçın Dümer, bir yandan sinema sektöründe yerini korumaya çalışırken; diğer yandan ise yönetiminde yer aldığı Turgutreisspor için mesai harcıyor.

Yaklaşık 15 aydır Bodrum'da yaşayan Dümer, yetenekli gördüğü geçlere de oyunculuk dersi vererek, üniversiteye hazırlıyor. Kızılağaç Mahallesinde bulunan yakın dostları Sertaç Ay ve Tuğçe Kırtay açtığı Eskici Dükkanım adlı sanat atölyesinde objektiflere takılan Dümer, yeni yeni boy göstermeye başlayan bazı oyunculara `odun` diyerek gönderme yaptı. Çok sevdiği Bodrum'a yerleştiğini ifade eden Dümer, “Turgutreisspor`un yönetim kurulundayım. Futbolcular kazandırıyoruz. Benim kökenim sporcu ve spor yazarlığından geliyor, bu benim tutkum. Galatasaray'ın eski bir sporcusuyum. Galatasaray'dan birkaç futbolcuyu getirmeye çalışıyorum. Amacımız Turgutreis'i şampiyon etmek. Birçok maçta beraber olup destekleyeceğiz kulübümüzü” dedi.Usta oyuncu Dümer, yeni oyuncuların kendi isimleriyle değil oynadıkları karakterin isimleri ile tanındıklarının altını çizerek; “Tabi iyi oyuncular var ama iyiler çok az. Bir Nurgül Yeşilçay yok mesela, bir Nejat İşler yok. Bu saydıklarım iyi oyuncular. İnşallah benim öğrencilerimde iyi oyuncu olacaklar. Önce okuyup alt yapılarını oluşturacaklar. Alt yapısı olmayanları göreceksiniz ki 10 sene sonra hiç kimse hatırlamayacak. Biz halen isimlerimizle hatırlanıyoruz. Oduncu dediğim tipler, dizilerde oynadıkları karakterin isimleri ile anılıyorlar. Ahmet'i oynamışsa Ahmet diyorlar, Zeynep'i oynamışsa Zeynep diyorlar.En tehlikeli şeydir bu bizim mesleğimizde. Halbuki biz bir markete gitsek benim oynadığım Murat tiplemesinden, Ahmet tiplemesinden değil Yalçın Dümer diyorlar. Ben yetiştirdiğim oyuncularıma, çocuklarıma bunu aşılıyorum. Oynadığınız karakterlerin isimleriyle değil kendi simlerinizle anılın. Bu yüzdende çok çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Maganda kurşunu gözünü kör etti Maganda kurşunu gözünü kör etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Yalçın Dümer Bodruma yerleşti Magazin haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.