14 Mayıs 2024, Salı

 İsrail askerleri Gazze sınırında bir Filistinliyi şehit etti

 İsrail askerleri Gazze sınırında bir Filistinliyi şehit etti

İsrail savaş uçakları, bu sabah Gazze Şeridi'nde bombalı saldırı düzenledi. Reuters, Gazze'de ölen bir Filistinlinin yakınlarını hastanede görüntüledi. Ölen kişinin çocuklarının gözyaşları objektife böyle yansıdı.

İsrail askerlerinin Gazze Şeridi sınırında bir Filistinliyi vurarak şehit ettiği bildirildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nin doğu sınırında İsrail askerlerince doğrudan hedef alınan Sabri Ahmed Ebu Hıdır (24) isimli Filistinli gencin şehit olduğunu belirtti.

İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee ise yazılı açıklamasında, beş Filistinlinin Gazze sınırında "güvenlik alt yapısını sabote etmeye" çalıştığını öne sürdü. Adraee, bu sırada patlama meydana geldiğini ve bazı Filistinlilerin yaralandığını kaydetti.

 

 

 İsrail askerlerinin zulmü devam ediyor!  İsrail askerlerinin zulmü devam ediyor!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.