28 Nisan 2024, Pazar

İran'ın "Zaman doldu" paylaşımına İsrail'den rest: Gel gel

İran'ın

İsrail ve İran'ın farklı ülkelerdeki büyükelçilikleri arasında adeta sosyal medya savaşı başladı. Suriye'nin başkenti Şam'daki İran Büyükelçiliği dün X platformu üzerinden "Zaman doldu" paylaşımı yaptı. İsrail'in ABD Büyükelçiliği ise bu paylaşıma "Gel gel" karşılığını verdi.

İsrail'in 50 yıl sonra ilk kez resmi savaş ilan etmesine yol açan Hamas'ın 7 Ekim saldırısı, Ortadoğu'daki fay hatlarının tetiklenmesine yol açtı. Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonuna aynı gün Gazze'ye hava saldırılarıyla misillemede bulunan İsrail, 365 kilometrekarelik şeridi tamamen kuşattı. Çok sayıda sivilin hayatını kaybettiği bölgede sürecin en başından beri Hamas'a desteğini açıklayan İran ile İsrail arasındaki gerilim sosyal medyaya da yansıdı.

İSRAİL TARAFI RESTİ ÇEKTİ: GEL GEL

Suriye'nin başkenti Şam'daki İran Büyükelçiliği dün X platformu üzerinden "Zaman doldu" paylaşımında bulundu. İsrail'in ABD Büyükelçiliği ise bu paylaşıma ünlü film serisi Matrix üzerinden yanıt verdi. Filmdeki ana karakter NEO'un ajanlara yönelik "Gel gel" yaptığı sahneyi aynen alıntılayıp paylaşan elçilik, dünya medyasında infial yarattı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İsrail Hamas İran Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.