28 Nisan 2024, Pazar

İran'da korona virüsü salgınında ölü sayısı 145'e yükseldi

İran'da korona virüsü salgınında ölü sayısı 145'e yükseldi

İran'da korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 145'e, vaka sayısının 5 bin 823'e yükseldiği açıklandı.

Çin ve İtalya'dan sonra korona virüsü nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı İran'da bilanço artıyor. İran Sağlık Bakanlığı İletişim ve Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Kiyanuş Cihanpur, ülkede korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 145, sayısının 5 bin 823' ulaştığını açıkladı.

Cihanpur, son 24 saatte bin 76 kişinin Covid-19 testlerinin pozitif sonuç verdiğini belirterek , "Son 24 saat içerisinde bin 76 yeni vaka tespit edildi. Bunlardan 21'i hayatını kaybetti ve böylelikle hayatını kaybedenlerin sayısı 145'e ulaştı" dedi.

Cihanpur ayrıca, "Ülkede virüsten iyileşenlerin sayısı bin 669 kişiye yükseldi" ifadelerini kullandı.

İran'da Tahran Milletvekili Fatma Rehber korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti

 

İran'da İslami Koalisyon Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve Tahran Milletvekili Fatıma Rehber'in korona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Korona virüsü teşhisiyle hastaneye kaldırılan Tahran Milletvekili Fatıma Rehber'in bir süredir komada olduğu ve bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aynur Sena Çabuk

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İran'da korona virüsü salgınında ölü sayısı 145'e yükseldi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.