28 Nisan 2024, Pazar

İnsanlığı daha fazla kandıramazsınız

İnsanlığı daha fazla kandıramazsınız

1940'ta çekilen fotoğraftaki detay dünyayı ayağa kaldırdı: İnsanlığı daha fazla kandıramazsınız

 

1940 yılında bir sahil kasabasında çekilen fotoğraftaki detay, bir anda gündeme oturdu. Fotoğraftaki adamın elinde akıllı telefon benzeri bir aletle uğraştığı görülürken, sosyal medyada bazı kullanıcılar "Zamanda yolculuk var, elinizde ileri teknolojiler bulunuyor. İnsanları daha fazla kandıramazsınız" tepkisinde bulundu.

Zamanda yolculuğun olup olmadığı günümüzde hala tartışılan konular arasında yer alıyor. 1940 yılında bir sahil kabasında çekilen bir fotoğraf da bu tartışmaların fitilini daha fazla ateşledi.

 

ELİNDE TELEFONLA UĞRAŞIRKEN GÖRÜLÜYOR

Fotoğrafta herkesten farklı olarak ayakta duran bir adamın, elinde akıllı telefon benzeri bir aletle uğraştığı görülüyor. Bu fotoğrafın sosyal medyada dolaşıma girmesinin ardından konuyla ilgili binlerce yorum yapıldı.

 

"İNSANLARI DAHA FAZLA KANDIRAMAZSINIZ"

Sosyal medyada bazı kullanıcılar "Zamanda yolculuk var, elinizde ileri teknolojiler bulunuyor. İnsanları daha fazla kandıramazsınız" tepkisinde bulundu. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri, ileri teknolojiyi insanlardan saklamakla suçlanıyor.

 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE BİR FOTOĞRAF GÜNDEM OLDU

1860 yılına ait tabloda genç kızın elinde Iphone benzeri bir telefonu tutması, sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sosyal Medya Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.