25 Nisan 2024, Perşembe

İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş gafı!

İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş gafı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'da Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte vatandaşlara seslendi. İmamoğlu, konuşması esnasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı alandakilere "Mansur Savaş" olarak anons etti.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Trabzon'daki "Millet Buluşması" programına katıldı. Programda konuşma yapan İmamoğlu, Trabzonlulara konuşma yaparken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın selamlarını iletti.

 

"MANSUR SAVAŞ" GAFI

İmamoğlu, konuşması sırasında dili sürçerek Mansur Yavaş'tan "Mansur Savaş" olarak anons etti. İmamoğlu'nun bu gafı sosyal medyadaki kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

 

KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Kılıçdaroğlu teşekkür eden İmamoğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Niye biliyor musunuz? Beni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmam konusunda sağlıklı düşünerek, sağlıklı tartışarak İstanbul'a aday yaptığı için teşekkür ediyorum kendisine. İstanbul tarihinde ilk kez bir Trabzonlu belediye başkanı var. Ben Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği Trabzon'da doğdum, Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği İstanbul'da büyükşehir belediye başkanı oldum" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.