27 Nisan 2024, Cumartesi

İlk değerlendirme geldi: Kendine yakışanı yaptı

İlk değerlendirme geldi: Kendine yakışanı yaptı

Akşener'in çıkışı sonrası gözler HDP'ye çevrilmişti! İlk değerlendirme geldi: Kendine yakışanı yaptı

 

Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılmasıyla ilgili "Meral Akşener hiçbir zaman Türkiye halklarının umudu olmadı. Gereğinden fazla rol vermeye gerek yok. Sadece kendine yakışanı yaptı" ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6'lı masanın 12'nci toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdiğini açıkladı. Akşener, ''Ancak görüş ve önerilerimiz kesin bir biçimde reddedildi.'' diye konuştu.

 

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A ÇAĞRI YAPTI

Partisinin bir dayatmaya mecbur bırakıldığını söyleyen İYİ Parti lideri, ''Buna boyun eğmeyiz" dedi, İmamoğlu ve Yavaş'a da "Millet sizi göreve çağırıyor" diye seslendi.

 

HDP'DEN İLK YORUM: KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

Akşener'in gündeme bomba gibi düşen bu sözlerine bir yorum da Halkların Demokratik Partisi'nden geldi. Diyarbakır milletvekili Sibel Yiğitalp, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Meral Akşener hiçbir zaman Türkiye halklarının umudu olmadı. Gereğinden fazla rol vermeye gerek yok. Sadece kendine yakışanı yaptı" ifadelerini kullandı.

 

HDP, MYK'YI OLAĞANÜSTÜ TOPLUYOR

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılmasının ardından HDP yarın MYK'yı olağanüstü şekilde toplama kararı aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meral Akşener Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.