26 Nisan 2024, Cuma

İki kişiyi katledip kahkahalara boğuldu

İki kişiyi katledip kahkahalara boğuldu

ABD, alkollü bir şekilde otomobil kullanan genç kadın, iki kişinin ölümüne neden oldu. Sıcağı sıcağına kazanın olduğu bölgeye intikal eden polislerin kamerasına takılan o anlar ise adeta kan dondurdu. 2 kişinin ölümüne neden olan kadının ilk tepkisi kahkaha atmak oldu.


 

ABD'nin Illionois eyaletinde 24 yaşındaki Stephanie Melgoza, alkollü bir şekilde araç kullanırken bir çifte çarptı. Kkazanın ardından sergilediği tavırlar kan dondurdu.

 

KAHKAHALARA BOĞULDU

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde 24 yaşındaki sürücünün polislerin "İki kişiyi öldürdünüz" sözlerine inanmayarak kahkahalara boğulduğu anlar yer aldı. Yapılan arama sonucu aracında alkol şişesi bulunan kadının ilk sözleri "Çok alkollü değildim" oldu.

 

14 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Kazada 55 yaşındaki Paul Prowant ve 43 yaşındaki Andrea Rosewicz' hayatını kaybederken, Melgoza ise gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkarılan Melgoza, 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

"O GÜNDEN BERİ İÇKİ İÇMİYORUM"

Hakimin kararı sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Melgoza, "Her şey için özür dilerim bir daha asla böyle bir olay yaşanmayacak. Ben o günden beri içki içmiyorum ve içmeyeceğim" dedi.

 

Polis kayıtlarına göre, 2 kişinin ölümüne neden olan Melgoza kazanın yaşandığı gün yasal sınırın 3 katı alkollüydü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.