28 Nisan 2024, Pazar

İki eşi olan adam, ikinci eşini de hamile bıraktı!

İki eşi olan adam, ikinci eşini de hamile bıraktı!

34 yaşındaki Jimmy Silva adlı adam, iki eşiyle sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla çok konuşuldu. İlk eşinin ardından ikinci eşini de hamile bırakan Silva, Summer Pelltier adlı eşinden olan bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.


Jimmy Silva adlı adam, iki eşi Chacha ve Summer ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak geniş bir kitle edindi. Silva'nın paylaşımları kimi takipçileri tarafından eleştiriyle karşılanırken, kimi takipçileri tarafından da desteklendi. İlk çocuklarının ardından iki çocuk daha yapmak istediklerini belirten Silva'nın diğer eşi Summer de geçtiğimiz aylarda hamile kaldı. Çift şimdi bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıklar bekliyor.

"HİÇ AYNI ANDA 1'DEN FAZLA KİŞİYİ ÖPTÜN MÜ?"

Summer'ın hamileliğini sosyal medya hesaplarından paylaşan üçlü eğlenceli bir paylaşım yaptı. Jimmy ve Chacha'nın Summer'ı öptüğü bir paylaşım yapan üçlü gönderisine, "Hiç aynı anda 1'den fazla kişiyle öpüştün mü?" notunu ekledi.

PAYLAŞIMLARINA ELEŞTİRİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çeken gönderi üçlünün birbirlerine duydukları aşkı tebrik eden yorumların yanında eleştiri yağmurunu da tutuldu. Ailelerine yeni bir bebeğin katılacağını duyuran üçlüye sosyal medya kullanıcıların çocukların sağlıklı bir ortamda büyütülmediklerine yönelik olarak eleştirilerini iletti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

dünya haberler cinsellik stargüney

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.