27 Nisan 2024, Cumartesi

İdam cezasını onaylarım

İdam cezasını onaylarım

 Başkan Erdoğan'dan Rusya dönüşü kritik mesajlar: İdam cezasını onaylarım

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda bütün sınır boylarında hazırız. Bütün personel, zırhlı taşıyıcılarımız hepsi sınırda. Yani her an her şeyi yapabilecek durumdayız." dedi. Erdoğan, Emine Bulut cinayetinin ardından idamdan yana tavrını bir kez daha ortaya koyarak ''Benim gönlüm idamdan yana, parlamentodan çıksın ben onaylarım" dedi. Türk Hava Kurumu ile ilgili de dikkat çeken açıklamalar yapan Erdoğan, ''Bu kurum ile bir yere varamayız, kısa sürede masaya yatıracağız" ifadesini kullandı. Erdoğan, Suriye ve güvenli bölge konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Bir kadını yavrusunun gözleri önünde bıçaklayarak öldürüyorsun. Burada benim gönlüm açık ve net idamdan yana…

Terör örgütleri de insan öldürüyor. En yakın çevrem bile "Avrupa idam için şöyle yapar, böyle yapar" diyor. Peki o canın yakınları ne yapar?

Dünyanın değişik ülkelerinde idam uygulanıyor. Ben şahsen parlamento idam cezasını müzakere eder, kararını verirse onaylarım.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti dönüşü uçakta gündemdeki konuları değerlendirdi.

O yavru "anne ölme" diyor. Kan revan içinde kadıncağız.

Ondan sonra çıkıyor bazıları da insan hakları mücadelesi veriyor. "Bu nasıl böyle istenir, Avrupa'da bu yok." Avrupa'da olmazsa olmaz mı? Avrupa'da bu yok diye biz doğrudan, haktan sapacak mıyız? ABD'nin çeşitli eyaletlerinde var. Dünyanın değişik ülkelerinde var. Demek ki oluyor. Can bu kadar basit mi? "Efendim işte insan hakları bilmem nesi bunu kabullenmez." diyorlar. Kabullenmeyebilir. Biz burada bir defa insana değer nasıl verilir bunu ortaya koymamız lazım. O zaman bütün bu insan hakları savunucularına sormak lazım; hadi gidin şu savaşları durdurun bakalım durdurabiliyor musunuz? Buralarda bunca insanlar öldürülüyor durdurabiliyor musunuz? Şimdi Suriye'de sadece son günlerde 500 sivil öldürüldü. Haydi gidin durdurun. Varil bombaları atılıyor.

Arakan'da ne yaptınız? Hiç... Ben parlamento bu işin müzakere eder, tartışır, kararını verirse kesinlikle onaylarım.

Vicdanım sesine de bu noktada inanıyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İdam cezasını onaylarım Başkan Erdoğan'dan Rusya dönüşü kritik mesajlar: İdam cezasını onaylarım Recep Tayyip Erdoğan Rusya

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.