27 Nisan 2024, Cumartesi

 Fenerbahçe'de flaş karar! O isimle yollar ayrılıyor

 Fenerbahçe'de flaş karar! O isimle yollar ayrılıyor

Süper Lig'in ilk 2 haftasında aldığı 2 galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının yanı sıra yeni sezonun kadro planlamasına yönelik çalışmalar da sürüyor. Son dakika gelişmesine göre sarı lacivertli kulüp, tecrübeli oyuncusuyla yeni sezonda yola devam etmeme kararı aldı ve bu kararı oyuncuya iletti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında aldığı 5-0'lık Gazişehir Gaziantep galibiyetinin ardından 2. haftada da Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-1 ile geçti. Kadrosunu son olarak Fransız stoper Adil Rami ile güçlendiren sarı lacivertliler transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili olarak da çalışmalarını sürdürüyor.

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Ekici ile yolları ayırma kararı aldı ve gelişmeyi 29 yaşındaki oyuncuya şu sözlerle iletti:

"Kendine kulüp bulabilirsin. Seni kadroda düşünmüyoruz ancak oynaman için de her türlü kolaylığı sağlarız. 9 ayını burada geçirme"

Fenerbahçe'nin 2017'nin Temmuz ayında renklerine bağladığı ancak o günden bu yana, yaşadığı çeşitli sakatlık problemleri nedeniyle düzenli forma şansı bulmakta zorlanan deneyimli orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 14'ü ilk 11 olmak üzere 25 maçta forma giydi ve 5 gol atıp 1 asist yaptı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe'de flaş karar! O isimle yollar ayrılıyor Fenerbahçe Gaziantep Mehmet Ekici Süper Lig

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.