28 Nisan 2024, Pazar

Her satırı korkunç! 'Ağlamaktan gözlerim patladı'

Her satırı korkunç! 'Ağlamaktan gözlerim patladı'

Kayseri'de 13 yıl önce 16 yaşındaki baldızı Filiz K.'yi öldürdüğü iddia edilen eniştesinin yargılanmasına devam edildi.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Umut Ç,  öldürüldüğü öne sürülen kızın annesi Durna K. ile tarafların avukatları hazır  bulundu. Sanık Umut Ç, savunmasında, suçlamaları kabul etmeyerek, "Benim bu  olaylardan hiç haberim yok. Suçu zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Uzun süredir  tutukluyum, beraatımı istiyorum." dedi.
Başka bir suçtan tutuklu bulunan tanık G.K. da olaydan haberinin  olamadığını savunarak, "Sanıkla 2006 yılında beraber çalıştık. Benden ara sıra araba istiyordu. Çalıştığım dönemlerde iş arkadaşlarıma arabamı verirdim."  ifadesini kullandı.
'AĞLAMAKTAN GÖZLERİM PATLADI'
Durna K. ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini  belirterek, "Ağlamaktan gözlerim patladı. Beni bu hale getiren sanıktır. Sonuna  kadar şikayetçiyim." diye konuştu. Müşteki avukatı da öldürüldüğü ileri sürülen Filiz K'nin halen  cesedinin bulunamadığını hatırlatarak, sanığın aileye yapacağı en büyük iyiliğin  cesedin yerini söylemek olduğunu kaydetti.
Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanığın maktul ile kaybolduğu gün  buluştuğunu, aynı gün görüştüklerine dair telefon kayıtları bulunduğunu, genç  kızın kaybolduğu ihbarı üzerine arama çalışmalarına katıldığını belirterek,  emniyetteki ifadesinde suçlamaları kısmen kabul eden sanığın, "tasarlayarak kişi  öldürme" ve "cinsel amaçlı kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından  cezalandırılmasını istedi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına hükmederek, dosyadaki  eksikliklerin giderilmesi ve avukatın esasa ilişkin savunmasını hazırlaması için  duruşmayı erteledi.
Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, 13 yıl önce  merkez Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evinden ayrılan ve bir daha  kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Filiz K'nin kaybolmasıyla ilgili  yeniden inceleme başlatılmıştı. Oluşturulan özel ekip, Filiz K'nin en son  Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde bulunan kuzeni A.K'nin evine  gittiğini, buradan da eniştesi Umut Ç. ile ayrıldığını belirlemişti. Bilgisine başvurulmak üzere emniyete çağrılan Umut Ç, baldızı Filiz  K'yi iple boğarak öldürdüğünü, beldedeki Yuvalı mevkisinde bir araziye  bıraktığını, cesedi bir süre sonra aynı mevkide bulunan bir mağaraya taşıdığını  itiraf etmişti.
Sanığın ifadeleri doğrultusunda Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri  İnceleme Şubesi ekiplerince iş makineleri yardımıyla arama çalışması yapılmış  ancak Filiz K'nin cesedi bulunamamıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kayseri 13 yıl önce 16 yaşındaki baldızı Filiz K.'yi öldürdü enişte

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.