29 Mart 2024, Cuma

Heidi Klum, fena frikik verdi

Heidi Klum, fena frikik verdi

Cesur sarı elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Heidi Klum, fena frikik verdi

Ünlü model Heidi Klum, Cannes Film Festivali'nde göğüs dekolteli sarı elbisesi ile cesur bir sarı elbisesiyle dikkat çekti. 50 yaşındaki model objektiflere poz vermek için kollarını kaldırınca göğüs uçları göründü.

 

Alman model Heidi Klum, Çarşamba günü Cannes Film Festivali'nde cesur göğüs dekolteli sarı elbise ile kırmızı halıda göz kamaştırdı.

 

TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

50 yaşındaki Alman model poz verdiği sırada göğüs dekoltesini kapatan kısım kayınca göğüs uçları. Klum, uzun yırtmacı olan elbisesi ile bacaklarını da ön plana çıkardı.

 

KOMBİNİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Zarif ve iddialı elbiseyi, saçlarını yüzünün etrafında gevşek dalgalarda bırakarak ve şeffaf topuklu ayakkabılar ile tamamlayan Heidi Klum, kırmızı halıya damga vurdu. Heidi, Çarşamba günü Cannes Film Festivali'nde Fransız filmi La Passion De Dodin Bouffant'ın gösterimine katıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Heidi Klum Cinsellik Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.