28 Nisan 2024, Pazar

Hastane çatısında korkunç görüntüler!

Hastane çatısında korkunç görüntüler!

Hastane çatısında korkunç görüntüler! Çürümeye yüz tutmuş iki oda dolusu ceset bulundu

 

Pakistan'ın Pencap eyaletine bağlı Multan şehrindeki bir hastanenin çatısında korkunç görüntüler kaydedildi. Çatıda çürümeye yüz tutmuş cesetler ve insan vücudu parçaları bulundu.

Ulusal basındaki haberlere göre, Multan'daki "Nishtar" isimli hastanenin çatısında bulunan cesetlere ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin yayılması üzerine yetkililer, çürümeye yüz tutmuş ceset ve insan vücudu parçalarıyla ilgili soruşturma başlattı. Hastanenin çatısında yüzlerce ceset ve insan vücudu parçasının bulunduğu belirtiliyor.

 

TIBBİ DENEYLER İÇİN KULLANIYORLARMIŞ

Dawn gazetesindeki haberde söz konusu cesetlerin tıp öğrencileri tarafından tıbbi deneyler için kullanıldığı belirtildi. Geo News televizyonunda ise hastanenin morgundaki 5 dondurucu üniteden sadece birinin çalışır vaziyette olduğu ve bu durumun yıllardır sürdüğü aktarıldı.

SORUMLULARIN CEZALANDIRILMASI İSTENDİ

Olayın açığa çıkması çok sayıda kişinin de tepkisini çekti. Sosyal medya kullanıcıları, insani olmayan bu davranışın sorumlularının en sert şekilde cezalandırılmasını talep ediyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pakistan Multan Hassas İçerik Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.