27 Nisan 2024, Cumartesi

Güzel şarkıcı Rita Ora, küvette çıplak poz verdi

Güzel şarkıcı Rita Ora, küvette çıplak poz verdi

Güzel şarkıcı Rita Ora, pembe suyla doldurduğu küvette çıplak poz verdi

 

31 yaşındaki İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Rita Ora içine koyduğu pembe suyla içine girdiği küvette tamamen çıplak fotoğraf çekip Instagram hesabından paylaştı. Rita'nın paylaşımı takipçilerinin aklını başından aldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora, son dönemde hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzel şarkıcı banyo pozuyla nefes kesti.

 

"ÇOK GÜZELSİN"

Rita Ora içine koyduğu pembe suyla içine girdiği küvette tamamen çıplak poz verdi. Rita, küvette uzanmış vaziyette göğüslerini elleri ile kapattı. Özel yerlerini ise bacaklarını kapatarak poz verdi. Takipçileri ünlü şarkıcı için "Çok güzelsin. Muhteşemsin" gibi yorumlar yaptı.

YÖNETMEN SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI

Güzel şarkıcı, geçen ay film yapımcısı ve yönetmen sevgilisi Taika Waititi ile yüzük takmıştı. Rita, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada erkek arkadaşına aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rita Ora Cinsellik Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.