28 Nisan 2024, Pazar

Google Haritalar'da karısını başka bir adamla sarmaş dolaş gördü

Google Haritalar'da karısını başka bir adamla sarmaş dolaş gördü

Yolculuğa çıkmadan önce Google Haritalar uygulamasını kullanan adam, görselde karısının kendisini bir başka adamla aldattığını gördü. Bir bankta, karısının yanında oturan adamın başını okşadığını gören koca karısından boşadı.

Peru'da yolculuğa çıkmadan önce Google Haritalar uygulamasını kullanan adam görselde karısının kendisini bir başka adamla aldattığını gördü. Bir bankta, karısının dizine yatan adamın başını okşadığını gören koca, karısından boşadı.BAŞKA BİR ADAMLA GÖRÜNCE ÖFKELENDİPeru'nun başkenti Lima'da meydana gelen olay ile ilgili konuşan ismi açıklanmayan koca, aracı ile bir yolculuk öncesi Google haritalar kullandığı fotoğraflarda eşi ile aynı elbiseleri giymiş bir kadın görünce fotoğrafa daha dikkatli baktı. Koca, resimde bir adamın saçlarını okşayan kişinin karısı olduğunu görünce büyük bir öfke yaşadı.

 

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIKoca, fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kullanıcılar kadına tepki gösterirken bazı kullanıcılar ise fotoğrafın çok net olmadığını, resimdeki kadın karısı olsa bile bu şekilde onu ifşa etmeye hakkı olmadığını söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aldatmak Google Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.