28 Nisan 2024, Pazar

Gökten gelip haşat etti! Brezilya şokta…

Gökten gelip haşat etti! Brezilya şokta…

Amerika ülkesinden gelen bu fotoğraf, tüm dünyayı şaşırttı.TV Band kanalı, televizyonun gece haberlerinin yanı sıra bir radyo programının sunuculuğunu yapan 66 yaşındaki Ricardo Boechat'ın, Campinas kentinden dönüşte bindiği helikopterin, Sao Paulo'da işlek bir otobanda kamyonun üzerine düştüğünü duyurdu.

Polis, yolsuzlukla ilgili haberleriyle Brezilya'nın en prestijli  gazetecilik ödüllerinden 3'ünün sahibi olan Boechat'ın ve helikopterin pilotunun  kazada yaşamlarını yitirdiğini açıkladı.Kamyon sürücüsü de yaralandı.IstoE dergisinde köşe yazan, televizyonda sıklıkla devlet başkanı  adayları arasındaki münazaraları yöneten Boechat'ın ölümü ülkede büyük üzüntüyle  karşılandı.Vatandaşlar ve meslektaşları, sosyal medyada duygularını getiren  mesajlar paylaştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika otobanda helikopterin kamyonun üzerine düştüğünü duyurdu.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.