28 Nisan 2024, Pazar

Genç kadın ölü bulundu, kocası kayıp

Genç kadın ölü bulundu, kocası kayıp

Genç kadın pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulundu, kocası kayıp

 

 

İzmir'de üç gündür bir pansiyonda kalan 21 yaşındaki genç kadın, kabloyla boğulmuş halde ölü bulundu. Kadının pansiyonda birlikte kaldığı kocası ise kayıplara karıştı.

 

İzmir'in Urla ilçesinde akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda 3 gündür konaklayan Dudu Yılmaz (21) ve eşi R.Y.,'nin (26) odasına gelen görevliler, genç çiftten yanıt alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi.

 

GENÇ KADIN ÖLÜ BULUNDU

Adrese giden polis, odaya girdiğinde Dudu Yılmaz'ı boynuna kablo bağlı halde yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, Yılmaz'ın cenazesi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

İzmir''de Pansiyonda Genç Kadın Kabloyla Boğularak Öldürüldü, Kocası Kayıp

 

KOCASI KAYIPLARA KARIŞTI

Öte yandan bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y.'nin ise olayın ardından kayıplara karıştığı değerlendirilirken, polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzmir Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.