27 Nisan 2024, Cumartesi

Fırat Görgel’e Kahramanmaraş’ta Coşkulu Karşılama

Fırat Görgel’e Kahramanmaraş’ta Coşkulu Karşılama

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel bugün Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Aday tanıtım toplantısının ardından Ak Parti Kahramanmaraş büyük şehir belediye başkanı olarak şehre ayak basan Fırat Görgel, halk tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşı karşıya kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Görgel, insanların her daim birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri gerektiğini dile getirdi. Heyecanlı olması nedeniyle heyecanını saklayamadığını ifade etti.

“Halkımızın büyük sevgi gösterisi karşısında heyecanımı saklayamıyorum. Hepinize teşekkür ederim. 31 Mart seçimlerinde hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Biliyorum ki bu yolda bizleri yalnız bırakmayacaksınız. Bizler için onur verici bir tablo ve elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız. Sizlerde bu uğurda yanımızda görmek bizlere daha çok güç veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fırat Görgel’e Kahramanmaraş’ta Coşkulu Karşılama Fırat Görgel Kahramanmaraş AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.