28 Nisan 2024, Pazar

Fırat bir can daha aldı!

Fırat bir can daha aldı!

Gaziantep'te Fırat Nehri'ne giren ve akıntıya kapılan çocuklarını kurtarmak isteyen Ali Yavuz boğularak can verdi. Akıntıya kapılan çocuklar ise bot yardımı ile karaya çıkartıldı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri'ne giren çocuklarını kurtarmak isteyen baba, boğularak hayatını kaybetti.

 

BİR AN BİLE TEREDDÜT ETMEDİ

Olay, Birecik ilçesine bağlı Saray Mahallesi Adalar mevkiinde meydana geldi. Henüz isimleri öğrenilemeyen iki çocuk, aileleri ile gittikleri piknik yerinde serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi. Yüzme bilmedikleri için boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak isteyen baba Ali Yavuz (34) nehre atladı.

 

ÇIRPINA ÇIRPINA GÖZDEN KAYBOLDU

Bir süre suda çırpınan baba, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Birecik Belediyesi Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

 

 

ÇOCUKLARI KURTULDU AMA O HAYATTA DEĞİL

Ekipler bot yardımı ile ulaştığı iki kardeşi kurtararak sudan çıkarırken, baba Ali Yavuz'un ise cansız bedenine ulaşıldı. Suda boğularak hayatını kaybeden Yavuz'un cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fırat Nehri Gaziantep Saray 3. Sayfa Yaşam Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.