27 Nisan 2024, Cumartesi

FETÖ’cüler Almanya’da DİTİB görevlisini bıçakladı

FETÖ’cüler Almanya’da DİTİB görevlisini bıçakladı

Dışişleri Bakan Yardımcısı,FETÖAlmanya’da, DİTİB Bretten Yeşil Camii Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çelik’in FETÖ’cü teröristler tarafından bıçaklandığını açıkladı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Twitter’dan FETÖ’nün nasıl bir suç şebekesi olduğunu gösteren bir paylaşımda bulundu.

Kıran, Almanya’da DİTİB Bretten Yeşil Camii Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çelik’in FETÖ’cü teröristler tarafından bıçaklandığını açıkladı.

Yavuz Selim Kıran'ın Twitter mesajı şöyle: "Dün gece Avrupa’nın göbeğinde DİTİB Bretten Yeşil Cami Yön.Kur.Üyesi Savaş Çelik, FETÖ’cü teröristler tarafından bıçaklandı. Vatandaşımızı arayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. FETÖ’nün nasıl bir suç şebekesi olduğunu anlamak için daha hangi felaketlerin yaşanması gerekecek!"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

FETÖ Yavuz Selim Kıran Almanya’da DİTİB Savaş Çelik teröristler tarafından bıçaklandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.