27 Nisan 2024, Cumartesi

Fazla gösteriş yaptı ve…

Fazla gösteriş yaptı ve…

Dünya bu adamı konuşuyor.Pahalı mücevherler, lüks tatiller ve özel dizayn edilmiş kıyafetler…Bütün bunlarla şov yaparken, polisin radarına takıldı ve14 adamıyla birlikte yakalandı.

Dünya bu adamı konuşuyor.Pahalı mücevherler, lüks tatiller ve özel dizayn edilmiş kıyafetler…Bütün bunlarla şov yaparken, polisin radarına takıldı ve14 adamıyla birlikte yakalandı.40 kilogramdan fazla kokaini Londra civarında satmaya çalışınca 15 yıl hapis cezası aldı. 33 yaşındaki erkeğin, birinci sınıf uyuşturucuyla yakalandığı açıklandı.Lodvik Guraj’ın 2016 Nisanından 2017 sonuna kadar faaliyet gösterdiği bildirildi.Salı günü mahkemeye çıkan Guraj, suçunu kabul etti.Polisin kendi internet sitesinde yayımladığı görüntüler, ilgi çekti.Guraj’ın uyuşturucu satmak için 42’den fazla telefon kullandığı belirlendi.Kendisiyle birlikte 14 kişilik çetesi yakalandı.Yargı süreci onlarla ilgili olarak da işliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya Lodvik Guraj 14 adam 40 kilogram kokain yakalandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.