27 Nisan 2024, Cumartesi

Fatih Erbakan: Yerel seçimlerde ittifak yok

Fatih Erbakan: Yerel seçimlerde ittifak yok

Fatih Erbakan: Yerel seçimlerde ittifak yok, kendi adaylarımızla mücadele edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Milletvekili seçimlerine kendi listelerinden girip 5 vekil çıkaran Yeniden Refah Partisi'nin lideri, "Türkiye'de bütün illerde bütün ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere girme niyetindeyiz. Yerel seçimlerde şu an için herhangi bir ittifak söz konusu değil. Milli Görüş ruhunun yeniden belediyelerde hakim olması için mücadele edeceğiz" dedi.

 

Yeniden Refah Partisi lideri ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan, Bağcılar İlçe Binası'nda teşkilat mensupları ile biraraya geldi. Yerel seçimlere hazırlık yaptıklarını belirten Erbakan, tüm illerde ve ilçelerde seçime kendi adaylarıyla gireceklerini söyledi.

 

"MİLLİ GÖRÜŞ RUHUNUNUN YENİDEN HAKİM OLMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Erbakan, "Bizler şimdiden yerel seçimler için kollarımızı sıvayıp yerel seçim çalışmalarına başladık. 14 Mayıs seçimlerindeki zaman kısıtlaması ve gerçekten de sınırlı bir süre içerisinde çalışmalar yapılması dolayısıyla çok iyi dersler çıkardık. İnşallah adaylarımızı yerel seçimlerde çok erken tespit edip diğer partilerin adaylarından daha erken bir şekilde sahaya çıkmalarını istiyoruz. Türkiye'de bütün illerde bütün ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere girme niyetindeyiz. İnşallah bu seçimde aldığımız yüzde 3'e yakın oyu yerel seçimlerde çok daha yukarıya taşıyarak Yeniden Refah Partimizi 2028 seçimlerinin favori partisi haline getireceğiz. Dolayısıyla yerel seçimlerde şu an için herhangi bir ittifak söz konusu değil, tüm illerde tüm ilçelerdeki adaylarımızla 1989 ve 1994'teki Milli Görüş ruhunun yeniden belediyelerde hakim olması için mücadele edeceğiz"

 

"SAMİMİYETSİZLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI"

Millet İttifakı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erbakan, "Bu seçimlerin sonucunda gördük ki, 7 partinin birbirleriyle olan samimiyetsizlikleri ortaya çıktı. Sadece iktidarı değiştirmek için, Sayın Cumhurbaşkanımızı makamından indirmek için bir araya gelen 7 parti samimiyetsiz bir ilişki içerisinde oldukları bu seçim sonuçları ile ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

 

"ABDÜLLATİF ŞENER'İN DURUMUNU KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM'

Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener'in "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım" açıklamalarını da değerlendiren Erbakan, "Sayın Abdüllatif Şener'in durumunun kamuoyunun takdirine bırakmak daha doğru olur. Bununla ilgili olay zaten açık ve net. Herkes kendi değerlendirmesini yaparsa daha uygun olacaktır" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhuriyet Halk Partisi Abdüllatif Şener Refah Partisi Fatih Erbakan Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.