27 Nisan 2024, Cumartesi

Eski hostes şahit olduğu şaşırtıcı olayı anlattı:

Eski hostes şahit olduğu şaşırtıcı olayı anlattı:

Birkaç erkek sırayla tuvaletteki kadını ziyaret etti

ABD'de eski bir uçuş görevlisi olan Ann Hood, görevini yaptığı dönemde şahit olduğu şaşırtıcı olayları anlattı. 1979'dan 1986'ya kadar gökyüzünde çalışan Hood, yüksek doz uyuşturucu alıp hayatını kaybeden yolculardan uçakta kendilerine eşlik edecek hayat kadını tutan zenginlere kadar şahit olduğu birçok garip anıyı paylaştı.

Anı kitabı yazarı eski hostes Ann Hood, kitabında görev yaptığı zamanlarda gördüğü ilginç manzaraları anlattı.

7 yıl boyunca hostes olarak görev yapan kadın, oldukça garip tecrübeler de içeren hikayelerini kitabında okuyucularıyla paylaştı.

Hood, ne yazık ki genç bir kadının uçakta aşırı dozdan kaynaklanan trajik ölümüne şahit olmuştu. Ayrıca, kalp krizi geçiren bir yolcuya suni teneffüs yapmasına rağmen yolcuyu uçuş esnasında kaybettikten sonra yaslı yolcuları teselli etmek durumunda kaldığı zorlu ve üzücü tecrübeleri de oldu.

Daha ilginç manzaralara da şahit olduğunu söyleyen Ann, birinci sınıfta seyahat eden birkaç erkeğin, Boston'dan Londra'ya giden bir uçakta lavabodaki bir kadını nasıl tek tek ziyaret ettiğini ayrıntılarıyla anlattı.

Arkadaşına neler olduğunu sorduğunda içerideki kadının bir hayat kadını olduğunu ve muhtemelen o adamlar için burada olduğunu söylediğinde yaşadığı şoku paylaştı.

Ann, 1986'da görevinden ayrıldı ve evlenmeye, çocuk sahibi olmaya, yazmaya ve öğretmeye devam etti. Ancak uçuş görevlisi olmanın bir insanın sahip olabileceği en zorlu, cinsiyetçi, heyecan verici, ve bir o kadar da muhteşem işlerden biri olduğunda ısrar etti. Kaynak: Mynet

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Eski hostes şahit olduğu şaşırtıcı olayı anlattı: Birkaç erkek sırayla tuvaletteki kadını ziyaret etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.