27 Nisan 2024, Cumartesi

Erdoğan'dan Turgut Özal Mesajı

Erdoğan'dan Turgut Özal Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan: "Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Turgut Özal her zaman değerli hizmetleriyle anılacak, hayırla yad edilecektir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre,  Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının 26. yılı dolayısıyla bir mesaj  yayımladı. Turgut Özal'ın, demokrasinin gelişmesi, ülkenin refahı ve  kalkınmasında önemli rol oynadığını, Türkiye'nin değişim ve dönüşümüne öncülük  ettiğini ifade eden Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:"Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Turgut Özal, her  zaman değerli hizmetleriyle anılacak, hayırla yad edilecektir. 8.  Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’a vefatının yıl dönümünde Allah’tan rahmet niyaz  ediyor kendisini saygıyla anıyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefat yıl dönümü dolayısı Mesajı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.