27 Nisan 2024, Cumartesi

Erdoğan, G20'de ABD Başkanı Trump ile görüşecek

Erdoğan, G20'de ABD Başkanı Trump ile görüşecek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin’de düzenlenecek G20 zirvesinde ABD Başkanı Donald Trump ile görüşecek.

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Donald Trump'ın 30 Kasım'da Arjantin'de düzenlenecek G20 zirvesinde devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmelerde bulunacağını ifade etti. Sanders, Trump'ın ikili temasları kapsamında Rusya devlet Başkanı Vladimir Putin, Japonya Başbakanı Şinzo Abe, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşeceğini belirtti.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD Başkanı Trump'ın, G20 zirvesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşeceğini duyurdu. Bolton, Trump'ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşme planının olmadığını ifade etti.

Öte yandan, Trump'ın G20 zirvesi kapsamında ABD ile Çin'in gümrük tarifelerini karşılıklı olarak artırmasının ardından ilk kez Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Şehriyar İmanbeyli

 

Abdullah Gül'den KHK yorumu Abdullah Gül'den KHK yorumu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arjantin G20 zirvesi ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.