27 Nisan 2024, Cumartesi

Erdoğan: Bunun adı düpedüz terörist seviciliktir

Erdoğan: Bunun adı düpedüz terörist seviciliktir

Beştepe'deki 48. Muhtar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AİHM'in Selahattin Demirtaş kararıyla ilgili 'Bunun adı düpedüz terörist seviciliktir" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

- "Siz bakmayın birilerinin Türk demokrasisini hakir görmeye çalışmasına. Onlar demokrasi kendilerine hizmet edince severler. 

AİHM ülkemiz aleyhine bir karar açıklamış. Neymiş, Türkiye terör örgütü ile iltisaklı bir partinin eski genel başkanının hakkını ihlal etmiş. Siz AB organlarından herhangi birinin 6-8 Ekim olaylarında insanları vahşice galeyana getirenlerle ilgili bir sözünü duydunuz mu? Aralarında Yasin Börü'nün de aralarında bulunduğu 50 masumdan birine bu hassasiyet gösterilmiş midir? Bu ilgi onları katledenlere yağdırılıyorsa burada bir sorun vardır. 

Bugün Avrupa'nın neresine giderseniz gidin terör örgütü yandaşları elini kolunu sallayarak dolaşırken ülkemizi sevenlere nefes aldırılmıyor. 

AİHM sen neredesin? Bunun adı özgürlük arayışına destek değil, terörperestliktir, terörist seviciliktir. Avrupalı dostlarıma sesleniyorum; o çok sevdiğiniz teröristler çıkarlarına dokunduğunuzda silahını size çevirecektir. Siz sırça köşkünüzde dilediğiniz kararı alın, biz hukuk devleti çevresinde ülkemizin bekası için ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz

'GEZİ'Yİ ÖVENLER...'

Neymiş orada ağaçlar sökülmüş Türkiye'nin tarihinde bizim gibi fidan agaç dikme noktasında yarışa girecek parti olmamıştır. Gezi olayları, tıpkı CHP'nin başındaki zatın kendisi gibi bir projeydi. Gezi'yi övenler gizli veya açık PKK'yı da över, FETÖ'ye de destek verir. Sinsilikte yalanda sınır tanımayan bu tipler demokrasiyi ağızlarından düşürmezler ama zihniyet olarak birer faşisttirler.

Terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz operasyonlara karşı çıkanlar, yeri geldiğinde şehit yakınlarını istismar etmekten de geri durmazlar."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beştepe Erdoğan 48. Muhtar Toplantı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.