27 Nisan 2024, Cumartesi

Engin Altan Düzyatan'a zorla getirme kararı

Engin Altan Düzyatan'a zorla getirme kararı

Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 58 kişinin sosyal medya hesaplarının ele geçirilmesine ilişkin davada, çağrıldığı halde duruşmaya gelmeyen tanık Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Neslişah Düzyatan, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 58 kişinin başta Instagram ve Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını ele geçirerek para isteyen 18 sanığın yargılanmasına devam edildi. 

İstanbul 46. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Doğan Esentürk, Veysel Demir, Gökyar Şen cezaevinden SEGBİS ile katılırken bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Duruşmada müşteki Tamer Karadağlı, Tarık Mengüç gibi ünlü isimleri ise avukatları temsil etti.
Duruşmada söz alan sanıklar haklarındaki suçlamaları reddederken mahkeme heyeti, şikayetçi Neslişah Düzyatan'ın celse arasında sunduğu dilekçe ile şikayetinden vazgeçtiğini tutanağa geçirdi.
Mahkeme hakimi, Neslişah Düzyatan'ın avukatı tarafından mahkemeye sunulan dilekçede daha önce tanık olarak gösterilen Engin Altan Düzyatan'ın da tanıklığından vazgeçilmesinin istendiğini ancak bu talebin mahkemece reddedilerek SMS ile Engin Altan Düzyatan'a bildirildiğini kaydetti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul ünlü sanatçı Engin Altan Düzyatan' mahkeme kararı red magazin haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.