29 Nisan 2024, Pazartesi

Eline bıraktı kaçtı! Korkunç 'şaka'

Eline bıraktı kaçtı! Korkunç 'şaka'

Arkadaşının eline bıraktığı cisim, aklının başından gitmesine neden oldu.Ukrayna'nın Dnieper bölgesinde bir adam, arkadaşının eline verdiği el bombasının pimini çekip kaçtı.

Büyük korku yaşayan adam, durumu polise bildirdi.Patlama riskine karşı elini sımsıkı tutmaya çalışan adamın imdadına bir süre sonra olay yerine gelen polisler yetişti.Polislerden biri hemen adamın elini tutarak gevşemesine engel oldu.Diğer polis adamın ve polisin ellerini koli bandı ile bantladı.Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanları ise çevre güvenliği aldıktan sonra adamın elindeki bombayı alarak inceledi.Yapılan incelemYapılan incelemede bombanın boş olduğu anlaşıldı.ede bombanın boş olduğu anlaşıldı.Yakalanan ‘şakacı’ amacının kötü olmadığını söylerken, polis iki arkadaşı da gözaltına aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ukrayna' arkadaş korkunç şaka

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.